banner1

Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm Kampanyası

Neleri kaybettiğimizin ve nelerden uzaklaştığımızın gerçekten farkında mısınız? Ne hale geldiğimizin ve nasıl bir akıbete doğru sürüklendiğimizin farkında mısınız?

Neleri kaybettiğimizin ve nelerden uzaklaştığımızın gerçekten farkında mısınız? Ne hale geldiğimizin ve nasıl bir akıbete doğru sürüklendiğimizin farkında mısınız? Gençlerimiz, çocuklarımız, geleceğimiz, umutlarımız her geçen gün daha da savruluyor ve elimizden kayıp gidiyor! Tehlikenin farkında mısınız? Bir kale misali korumak zorunda olduğumuz ailelerimiz dağılıyor! Tehlikenin farkında mısınız? Toplumda huzur, güven, adalet, refah ve mutluluk kalmadı! Tehlikenin farkında mısınız? İslâmi şahsiyetimizi, teslimiyetimizi ve kulluk bilincimizi kaybediyoruz! Tehlikenin farkında mısınız? Bizler, birçoğunuz gibi içerisinde bulunduğumuz bu vahametin farkındayız. Hem bu farkındalık hem emri bil maruf nehyi anil münker farziyeti, hem “din nasihattir” kavli gereği, bu vahameti dört ana başlık altında bir rapor şeklinde toplamaya ve tehlikenin boyutlarını her yönüyle göstermeye çalıştık. Gençliği kaybettiğimizi, ailelerin parçalandığını, toplumsal çöküşü ve belki de hepsinin sebebi olarak İslâm’dan nasıl uzaklaştığımızı göstermek istedik. َRasulullah SallAllahu Aleyhi ve Sellem’in "Müslümanların işi (derdi) ile ilgilenmeyen (dertlenmeyen) onlardan değildir” kavlini kendimize düstur edinerek, toplumsal çöküşe karşı farkındalık oluşturmak, sorunları ve sebeplerini tartışmak ve bu halden kurtuluşun yegâne çözümünü ortaya koymak için “Toplumsal Çöküş: Sorunlar ve Çözümler” başlıklı raporu kamuoyunun ve sizlerin takdirine sunuyoruz. Gayret bizden başarı Allah’tandır.

Hizb-ut Tahrir Türkiye “Toplumsal Çöküş: Sorunlar ve Çözümler” başlıklı raporu tanıttığımız basın toplantısını izlemek için tıklayınız

https://youtu.be/o-Xrw80zF0c

#TehlikeninFarkındamısınız #HizbutTahrir

Son videolar